Wheely Wheely Big Win Gokkast

100% tot €100 Play For Real

Wheely Wheely Big Win Gokkast Features

  • Win tot wel €100.000

Wheely Wheely Big Win Gokkast Information

  • Game Type: Slingo Original
  • Uitgebracht : 15 Mei, 2017
  • RTP : 94.2-96%
  • Variantie : Gemiddeld
  • Winlijnen : 4
  • Max win : €100.000

Wheely Wheely Big Win Gokkast

100% tot €100

Slingo Wheely Wheely Big Win Review

Wheely Wheely Big Win is een nieuw spel dat totaal anders is dan eerder ontwikkelde gok spellen. Het is dan ook een variant die niet te vergelijken is met andere games. Gaming Realms, onder andere de makers van Slingo, kwamen met dit gloednieuwe idee en brachten het begin 2017 uit. Het spel oogt in eerste instantie nogal onoverzichtelijk, maar dit komt voornamelijk door het feit dat het een ongebruikelijk speelveld betreft. In werkelijk is het echter een redelijk eenvoudig spel! Hieronder zal dit spel onder de loep worden genomen.

Wheely Wheely Big Win Gokkast Review

Wat is Wheely Wheely Big Win?

Zoals gezegd is het een gokspel zoals we die nog niet eerder hebben gezien. In feite gok je tegen twee grote ronddraaiende wielen, vandaar ook het eerste deel van de naamgeving. Deze zullen beide ronddraaien. Als beide wielen op het juiste deel tot stilstand komen, win jij!

Wat is Wheely Wheely Big Win?

Het Design

Het design is, net als het spel zelf, redelijk simpel. In het midden van het scherm zie je het bedrag staan dat jij kunt winnen met jouw inzet. Hieromheen zie je twee cirkels. Bovenaan, op 12 uur, is een witte streep te zien die door beide cirkels heen loopt. Het deel van de cirkels waarmee jij speelt zijn dik gekleurd en voorzien van pijltjes aan beide uiteinden. Dit is eigenlijk het volledige speelveld. Verder is linksonder het bedrag te zien waarmee jij per spin speelt. Aan de andere kant staat de ‘spin’ knop. Hiernaast is nog een optie ’turbo’ die je kunt aanklikken zodat het spel versneld wordt afgespeeld.

Het ontwerp van de gokkast

Hoe werkt Wheely Wheely Big Win?

Het hierboven beschreven design kan wat vaag overkomen indien je de werking van het spel nog niet kent. Daarom wordt dat in dit deel duidelijk uitgelegd. Er zijn eigenlijk slechts twee dingen die jij zelf kunt ‘instellen’: Ten eerste bepaal jij natuurlijk het bedrag van je inzet per spin. Het tweede wat jij zelf bepaald is hoe groot het gedeelte van beide cirkels is waarmee jij speelt. Dit kan per cirkel variëren van een heel klein stukje tot bijna de hele cirkel. Het is vervolgens de bedoeling dat het witte streepje bovenin de cirkels binnen de geselecteerde gedeeltes van de cirkel valt. Het is dan ook logisch dat het bedrag dat je kunt winnen ook een grote variëteit kent. Hoe groter de geselecteerde delen van de cirkel zijn, hoe lager het bedrag zal uitvallen dat je eventueel kunt winnen. Je kan hierdoor dus zeer risicovol spelen, maar ook heel erg op safe. Het bedrag dat je inzet per spin bepaald natuurlijk ook hoeveel jouw mogelijke winst is. De hoogte van de prijzenpot bepaal je dus deels zelf en dit kan grote bedragen opleveren! Het kan natuurlijk voorkomen dat slechts het geselecteerde deel van 1 cirkel juist wordt ingeschat. Op zo’n moment kan je de mogelijkheid krijgen om de de onjuiste cirkel nog een keer te ‘spinnen’ tegen een bepaalde vergoeding. Het bedrag dat je kan winnen blijft wel hetzelfde, maar de winst wordt na zo’n extra spin een stuk kleiner. Jij bepaald dus uiteraard zelf hoeveel je inzet per spin. Dit kan de volgende waarde aannemen: 0,50, 1, 2, 5, 10, 25, 50 en 100 is het maximum. De genoemde bedragen zijn in euro’s.

speel gratis op je mobiel of tablet

Conclusie

Wheely Wheely Big Win is een verfrissend spel dat weinig weg heeft van andere games. Hierdoor kan het in het begin wat onwennig ogen, terwijl het in feite een erg simpel spel is. Ondanks dat het vrij eenvoudig is, is het wel een interessant spel. Bij het selecteren van een deel van de cirkel wordt de prijzenpot bepaald aan de hand van een afweging tussen het risico en de kans. Dit bepaal je dus in feite zelf. Als je genoegen neemt met kleinere winsten kun je voorzichtiger inzetten, en andersom. Dit zelfde geldt voor het bedrag dat je per spin inzet. Al met al een creatief, eenvoudig concept.