The Price is Right Gokkast

100% tot €100 Play For Real

The Price is Right Gokkast Features

 • Variantie 3/5
 • Spins: 5
 • Extra Spins: Ongelimiteerd

The Price is Right Gokkast Information

 • Game Type: Slingo Original
 • Uitgebracht : 15 Augustus, 2018
 • RTP : 95.51%
 • Variantie : Laag tot Gemiddeld
 • Winlijnen : 20
 • Max win : Niet bekend

The Price is Right Gokkast

100% tot €100

Slingo The Price is Right Review

The Price is Right is een ongekend populaire tv-show uit de Verenigde Staten. Dit programma kent haar oorsprong al in 1956 en is daarmee een echte klassieker te noemen. Later werd dit ook een enorme hit in het Verenigd Koninkrijk. Uiteraard is er dan ook sinds kort een nieuwe variant van Slingo gelanceerd, gezien de grote populariteit rondom dit thema. Sinds Augustus 2018 is de ‘The Price is Right’ dan ook te spelen in online casino’s.

The Price is Right gokkast

Wat is Slingo The Price is Right?

Dit spel, gebaseerd op de bekende tv show, bestaat in eerste instantie uit een normale gokkast. Het is de bedoeling dat je met de symbolen die verschijnen na een spin combinaties kunt vormen. Dit kan zowel binnen 1 spin als binnen het volledige aantal spins. Het idee is dat je uiteindelijk verschillende bonusronden kunt spelen. Deze zullen hieronder ook stuk voor stuk worden toegelicht. Eerst wordt beschreven hoe het spel daadwerkelijk werkt.

Wat is Slingo The Price is Right?

Hoe werkt The Price is Right?

Zoals gezegd bestaat het spel in eerste instantie uit een slot van 3 rijen met 3 symbolen. Er is echter slechts 1 mogelijke centrale winlijn. De symbolen bestaan eigenlijk uit de mogelijke bonusspellen die je kunt vrijspelen. Dit kan op 2 manieren:

 1. Ten eerste is het mogelijk om een bonusspel vrij te spelen als 3 dezelfde symbolen zich in die winlijn bevinden.
 2. Ten tweede kan een bonusronde ook behaald worden over 5 spins gezien.

Bovenin het scherm bevinden zich van alle symbolen/bonusspellen 5 vakjes. Als je deze vol weet te krijgen kan dit ook toegang geven tot de volgende ronde. De inzet bepaal je helemaal zelf en kan variëren tussen 0.50 en 100 euro. Je krijgt hiervoor een aantal van 5 spins. Lukt het je niet om een bonusronde vrij te spelen? Dan kan je extra spins bijkopen. De prijs hiervan kan echter nogal variëren, dus houdt dit altijd goed in de gaten! Het basisspel is dus vrij eenvoudig, maar de verschillende bonusspellen maken dit een zeer geliefd spel.

Hoe werkt The Price is Right?

De bonusronden

Zoals gezegd zijn er maar liefst 5 verschillende bonusronden die je kunt vrijspelen. Hieronder volgt een lijst met een korte toelichting per bonus:

 • Cliffhanger bonus: Dit bonusspel neemt je mee naar een nieuw scherm. Het gaat hierom een man die een berg beklimt. Per spin kan je een getal gooien tussen 1-9 dat een deel van jouw multiplier wordt. Het getal dat je gooit is ook het aantal stappen dat je de berg op zet. Je kunt hiermee doorgaan, maar pas op dat je niet van de berg loopt door een extra worp. Dan verlies je het spel.
 • Any Number bonus: Hierbij zijn 3 multipliers blanco. De ene multiplier telt 3 cijfers, de ander 2 en de laatste telt er slechts 1. Elk getal tussen 1-9 wordt maximaal 1x gebruikt hierin. 6 van de 9 mogelijke getallen zijn sowieso ergens onder deze blanco multipliers aanwezig dus. Je hebt 4 beurten om een getal te noemen. Het is de bedoeling dat je 1 van de multipliers volledig vrijspeelt om deze te claimen. Lukt jou dit bij geen enkele? dan verlies je het spel.
 • Master key bonus: In dit spel zijn er 3 kluisjes met 2 prijzen erin. De sleutels hiervoor kan je verdienen. Er zijn 5 sleutels: Sleutel 1 opent kluis 1, sleutel 2 opent kluis 2, sleutel 3 opent kluis 3, sleutel 4 opent geen enkele safe en sleutel 5 opent alle kluisjes. De keuze uit kaarten die omgekeerd worden gegeven, moet blijken welke sleutel jij weet te bemachtigen!

Master key bonus

 • Plinko bonus: Hierbij bestaat het speelveld uit een bagatelle bord. Het doel is om in eerste instantie zoveel mogelijk ‘coins’ te bemachtigen. Hoe meer coins, hoe groter de kans dat een van deze je tot een leuke multiplier leidt!

Plinko bonus

 • Half-off bonus: Hierbij doen maar liefst 32 ‘boxen’ mee. 4 van de 32 boxen leveren een prijs op. Er zijn meerdere rondes te spelen waarmee je het totaal aantal boxen kan verlagen voordat je een box kiest. In deze ronden kunnen er twee dingen gebeuren. optie 1 is om de ‘half off’ kaart te trekken, waarmee je de helft van de boxen wegspeelt. Met de andere optie speel je helaas helemaal niks weg.

Conclusie

The Price is Right is dus ontwikkeld na aanleiding van de tv show. Het gedeelte voor de bonusronden is vrij eenvoudig. Hetgeen wat dit spel de afwisseling geeft zijn de vrij te spelen bonussen. Met maar liefst 5 verschillende spellen slaat de verveling niet snel toe.