Slingo X Factor Gokkast

100% tot €100 Play For Real

Slingo X Factor Gokkast Features

 • Variantie 2/5
 • Spins: 11
 • Extra Spins: 4

Slingo X Factor Gokkast Information

 • Game Type: Slingo Original
 • Uitgebracht : 13 Juni, 2019
 • RTP : 95%
 • Variantie : Laag tot Gemiddeld
 • Winlijnen : 12
 • Maximale winst : €250.000

Slingo X Factor Gokkast

100% tot €100

Slingo X Factor Review

Slingo X Factor is gebaseerd op de tv show. Deze talentenjacht was wereldwijd te zien, waardoor iedereen het wel kent. Dit werd gezien als een uitgelezen kans om te combineren met Slingo, een combinatie van Bingo en Slots. Door een kleine aanpassing is deze variant toch net weer wat uitgebreider dan het Slingo spel dat wij kennen. Alles over deze game vind je hieronder!

Slingo X Factor Gokkast

Wat is Slingo X Factor?

Het spel Slingo X Factor is dus een combinatie van het bekende spel met 75 nummers en de talentenjacht. Dit fenomeen zien we vaker voorkomen bij de Slingo varianten, bijvoorbeeld ‘The Price is Right‘. Het trekt de spelers wanneer er kleine veranderingen plaatsvinden in de opzet van het spel. Ook Slingo X Factor is niet heel veel anders dan de normale versie, maar heeft wel weer zijn eigen spelelementen erin verwerkt.

Wat is Slingo X Factor?

Hoe werkt Slingo X Factor?

Slingo X Factor gaat in grote lijnen op dezelfde manier te werk als veel van de andere varianten. Het speelveld bestaat ook hier uit 5×5 vakjes, ofwel de bingokaart. Onderaan elke kolom is nog een extra vakje aanwezig. Hierin zullen per spin cijfers tussen de 1 en 75 of andere symbolen verschijnen. Als het getal die hierin verschijnt overeenkomt met een getal uit de bijbehorende kolom, mag je deze afvinken. De symbolen hebben ieder een aparte werking en zullen onder een ander kopje worden toegelicht. Met deze getallen en symbolen wil je zoveel mogelijk Slingo’s behalen. Je hebt ‘Slingo’ wanneer je 5 vakjes op een rij hebt weggestreept. Deze rijen kunnen horizontaal, verticaal en diagonaal worden gevormd.

Hoe werkt Slingo X Factor?

Hoe speel ik Slingo X-factor?

Hoe meer Slingo’s je behaalt, hoe hoger jouw prijs is. Bij 4 Slingo’s win je in principe jouw inzet terug. Minder Slingo’s leveren dus een verlies op en vanaf 5 Slingo’s kan je dus winst maken! Hetgeen wat het verschil maakt ten opzichte van overige Slingo spellen, is het X Factor symbool die kan verschijnen. Hoe meer je er hiervan weet te bemachtigen, hoe extremer jouw prijs zal zijn! De eerste stap die je vervolgens zet is het kiezen van je inzet. Hoe hoger deze is, hoe hoger de mogelijke prijzen zullen uitvallen. Voor deze inzet krijg je 11 spins terug. Vervolgens spin je deze stuk voor stuk en worden de overeenkomende getallen afgestreept. Bij een joker mag je bijvoorbeeld zelf kiezen welk getal in de kolom je wegstreept. Je kan dus tijdens de spins ook nog invloed hebben op je eindresultaat. Aan het einde van de 11 spins zal blijken hoe hoog je prijs uitvalt, tenzij je ondertussen 1 of meerdere free spins hebt vergaard. De X Factor symbolen worden ook opgespaard en kunnen dus unieke prijzen bieden. Vanaf 7 X Factor symbolen win je unieke jackpot prijzen. Nog hogere prijzen zijn te winnen bij 8 of zelfs 9 X Factor symbolen!

Het verschil

Als er binnen 1 spin 3 jokers of superjokers verschijnen, levert dit normaal gesproken een mooie geldprijs op. In deze versie van Slingo ontvang je daardoor een extra X Factor symbool. Het is ook mogelijk om na de 11 spins en eventuele free spins nog additionele spins te kopen. De prijs hiervan is afhankelijk van de bedragen die je kunt winnen en de kans daarop. Als je bijvoorbeeld al 5 of 6 X Factor symbolen hebt gekregen, is dit een uitgelezen kans om alsnog in de jackpot prijzen te vallen!

Het verschil

Het design

het design van Slingo X Factor komt erg overeen met overige Slingo spellen. In het midden is het rooster van 5×5 weergeven met daaronder de vakjes waarin de getallen en symbolen zullen verschijnen. Direct hierboven staan de spins die je nog over hebt en het totaalbedrag van je account. Links van het rooster staat onderaan hoeveel jouw inzet is per spin. Daarboven staan de prijzen vanaf 1 Slingo tot aan Full House (11 of 12 Slingo’s). Aan de rechterkan worden alle X Factor symbolen getoond, en na het 7e, 8e en 9e symbool staan de bijbehorende jackpot prijzen. Daaronder kan je nog het aantal overgebleven spins en free spins vinden naast elkaar. Rechtsonder in het scherm vind je de ‘spin’ knop.

Het design

De symbolen

 • Jokers: Hiermee kun je een vakje naar keuze uit de bijbehorende kolom wegstrepen
 • Superjoker: Hiermee kun je een vakje naar keuze uit het gehele speelveld wegstrepen
 • 3 of meer jokers of superjokers: Hierdoor ontvang je een extra X Factor symbool
 • Coins: Hierdoor ontvang je een directe geldprijs
 • Free spin: Hiermee ontvang je een gratis spin die je kan gebruiken zodra je door je normale spins heen bent.
 • X factor: Deze spaar je op gedurende een spel. bij 7, 8 of 9 X Factor symbolen win je grote jackpot prijzen. 7 X’en betekent de kwartfinale en dus de bronzen jackpot. Met 8 X symbolen bereik je de halve finale en win je de zilveren jackpot. Bij 9 X’en win je logischerwijs de finale en dus de gouden jackpot!

Conclusie

De X Factor variant van Slingo is dus in de basis redelijk hetzelfde als de klassieke versie. Het enige andere symbool is het X Factor symbool en hiermee maak je dus kans op unieke geldprijzen. Deze zijn niet te winnen bij de normale Slingo. Het is dus een leuke toevoeging waardoor je toch kan hopen op te gekke prijzen!