Slingo Who Wants To Be A Millionaire

100% tot €100 Play For Real

Slingo Who Wants To Be A Millionaire Features

  • Variantie 3/5
  • Spins: 9
  • Extra Spins: Ongelimiteerd

Slingo Who Wants To Be A Millionaire Information

  • Uitgebracht : 9 Oktober, 2019
  • RTP : 93%
  • Variantie : Gemiddeld
  • Winlijnen : 12
  • Maximale winst : €1.000.000

Slingo Who Wants To Be A Millionaire

100% tot €100

Slingo Who Wants To Be A Millioniare Slingo Review

Who wants to be a Millionaire is een van de bekendere tv shows en was in 1998 voor het eerst te zien op de Britse tv. Bij deze spelshow kon je fantastische prijzen winnen en het is spannend om te kijken. Om deze redenen is er een Slingo Who Wants To Be A Millionaire spel ontwikkeld dat hierop is gebaseerd. In deze review zal dit spel tot in de puntjes worden uitgelegd.

Slingo Who Wants To Be A Millionaire

Wat is Slingo Who Wants To Be A Millionaire?

Het is dus een spel dat opnieuw gebaseerd is op een bekende tv show. Er komen diverse elementen uit deze show terug in het spel. De werking is ook iets anders dan je gewend bent van de meeste Slingo varianten. Voor fans van deze show of spelers die gewoon toe zijn aan een andere versie van Slingo is dit dus een leuke extra optie!

Wat is Slingo Who Wants To Be A Millionaire?

Hoe werkt Slingo Who Wants To Be A Millionaire?

Het spel maakt net als andere varianten gebruik van een bingo kaart als speelveld, met 5 bij 5 vakjes. Deze vakjes zijn gevuld met getallen tussen de 1 en 75. Hieronder zullen per kolom getallen en symbolen verschijnen waarmee je hopelijk zoveel mogelijk van deze getallen kunt wegstrepen. Tot zover komt het dus overeen met de meeste Slingo spellen. Een klein verschil is dat je maar 9 spins krijgt, tegenover de gebruikelijke 11. Hiermee ga je weer proberen om horizontaal, verticaal of diagonaal Slingo’s te vormen. Een ander verschil is de puntentelling. Je krijgt niet gewoon een geldprijs aan de hand van het aantal behaalde Slingo’s. Aan de rechterkant staan namelijk 7 gebruikelijke elementen van de tv show met elk 3 lege vakjes. Deze worden allemaal weergeven met een passend symbool. Aan elk van deze hangt een geldprijs. Wanneer je er 5 op een rij hebt kunnen wegstrepen zal aan de buitenkant van het bord bij de bijhorende rij een symbool worden vrijgespeeld. Dit symbool komt dus overeen met 1 van de 7 mogelijke symbolen aan de zijkant van het bord. Je moet per symbool minimaal 3 van dezelfde verzamelen gedurende het spel om de bijbehorende geldprijs te ontvangen.

Wat is Slingo Who Wants To Be A Millionaire?

Hoe speel ik Slingo Who Wants To Be A Millionaire?

Wanneer je de gok gaat wagen zal je eerst een inzet moeten kiezen. Deze kan de volgende waarden aannemen: 1 t/m 5 pond en 1o pond. De bedragen die je kunt winnen zijn afhankelijk van jouw inzet. Vervolgens gaat het spel van start en zullen de 9 spins zich achtereenvolgens afspelen. De mogelijke prijzen bij een inzet van 10 pond zijn: 5, 10, 20, 50, 200, 1000, 100.000. In de rest van dit stuk gaan we dan ook van deze inzet uit. Deze bedragen worden dus gerepresenteerd door een extra optie uit de bekende tv show, zoals de 50/50 en de hulplijn die je kunt bellen. Je moet dus minimaal 3 van eenzelfde symbool vrijspelen om de bijbehorende geldprijs te winnen. Een ander prijs die je kunt winnen, is Full House. Net als bij de meeste Slingo varianten is dit de hoogst mogelijk geldprijs. In deze game levert dit zelfs een jackpot van 1.000.000 pond op. Full House betekent dat je 11 of 12 Slingo’s vrijspeelt. Dit moet echter wel binnen maximaal 7 spins worden bereikt.

Hoe speel ik Slingo Who Wants To Be A Millionaire?

Het design

Links in beeld is het rooster van 5 bij 5 te zien. Onderaan hiervan staan zoals gewoonlijk de vakjes waarin de getallen en symbolen per spin verschijnen. Om de rest van het speelveld staan vraagtekens. Deze veranderen in een symbool zodra je de bijbehorende Slingo hebt bereikt. Aan de rechterkant staat een buisje met daarin balletjes opgestapeld die je overige spins moeten voorstellen. Aan de rechterkant van het scherm staan de geldprijzen die elk door 1 van de symbolen vrijgespeeld kunnen worden. Daarom staan er 3 vakjes voor elk geldbedrag waar deze symbolen in zullen verschijnen. Direct hieronder vind je jouw inzet en de ‘start game’ knop.

Double Slingo

Symbolen

In dit spel heb je geen ‘superjokers’, waarmee je een getal van het hele speelveld kunt wegstrepen naar keuze. De joker daarentegen is er wel, echter is het getal dat hiermee wordt weggestreept geen keuze voor jouzelf als speler. Dit is vooraf bepaald en dit zal dus automatisch gebeuren. Verder heb je natuurlijk de ‘free spin’. Hiermee krijg je een extra spin om toe te voegen aan de 9 spins waarmee je begint.

Symbolen

Conclusie

Deze variant op Slingo heeft dus wel degelijk een andere opzet dan de meeste Slingo spellen. Dit komt voornamelijk door het feit dat je de prijzen niet vrijspeelt door zoveel mogelijk Slingo’s te behalen. 6 Slingo’s kunnen bijvoorbeeld nog steeds geen prijs opleveren. Daartegenover zou je aan slechts 3 Slingo’s genoeg kunnen hebben om de hoogste prijs te winnen! Ook zijn niet alle gebruikelijke symbolen aanwezig of ze hebben een andere werking dan normaal. Een verfrissend spel dus.