Slingo Riches Gokkast

Voor echt geld spelen is niet mogelijk Play For Real

Slingo Riches Gokkast Features

Slingo Riches Gokkast Information

  • Game Type: Slingo Original
  • Uitgebracht : 2016
  • RTP : 95%
  • Variantie : Laag
  • Winlijnen : 12
  • Maximale winst : €20.000

Slingo Riches Gokkast

Voor echt geld spelen is niet mogelijk

Slingo Riches Review

Slingo Riches kan ook wel worden gezien als de basisvorm van Slingo, waarop later allerlei andere varianten zijn ontwikkeld. Het spel werd al snel razend populair waardoor de nieuwe spellen logischerwijs volgden. Met deze combinatie van Bingo met elementen uit online slots kun je mooie prijzen winnen. Daarnaast kan er zelfs een klein beetje strategie bij komen kijken.

Slingo Riches Gokkast

Het design

Het spel is dus een combinatie van onder andere Bingo. Daarom bestaat het speelveld van deze game ook uit een rooster van 5×5 vakjes. Deze zijn gevuld met de letters 1 t/m 75. Onder elke kolom is een extra vakje geplaatst waarin de getallen/symbolen zullen verschijnen. Links hiervan staat de ‘paytable’ met de geldprijzen die je wint met het behalen van het bijbehorende aantal Slingo’s. Onderaan deze paytable staat de inzet per potje, die je kunt aanpassen. Aan de rechterkant van het rooster staan onder elkaar het win bedrag, het behaalde aantal free spins, het aantal spins dat je nog over hebt en start game/spin knop. Helemaal bovenin staat klein het totale bedrag dat op je account staat.

Het design

Hoe werkt Slingo Riches?

Per spin verschijnt in elk vakje onder het rooster een getal of symbool. Het doel is vervolgens om zoveel mogelijk winlijnen af te vinken hiermee. Een winlijn zijn 5 getallen op een rij, die horizontaal, verticaal en diagonaal gevormd kunnen worden. Er zijn dus welgeteld 12 mogelijk winlijnen. Hiervoor krijg je in het begin 11 spins. Hoe meer winlijnen jij weet te volbrengen, hoe hoger jouw prijs zal uitvallen. Het behalen van zo’n winlijn wordt ook wel Slingo genoemd. Bij 4 behaalde Slingo’s speel je in principe quitte. Meer Slingo’s leveren dus pas winst op. Het hoogst haalbare wordt ook wel Full House genoemd. Dit behaal je wanneer je 11 of 12 Slingo’s hebt.

Hoe werkt Slingo Riches?

Hoe speel je Slingo Riches?

Ten eerste kies je een inzet. Deze kan variëren tussen 0,50 en 100 pond. De prijzen worden hier uiteraard op aangepast. Daarna probeer je zoveel mogelijk Slingo’s te behalen. Jokers of Superjokers geven jouw de mogelijkheid om een vakje naar keuze weg te strepen. Dit geeft nog een klein tactisch aspect aan het spel. Aan het eind van de rit wordt jouw prijs bepaald aan de hand van het totaal aantal afgevinkte Slingo’s.

Hoe speel je Slingo Riches?

De symbolen

Een aantal van deze symbolen zijn al voorbij gekomen in het stuk hierboven. Bij deze nog een lijstje van alle mogelijke symbolen en een korte toelichting: – Joker: Met een joker mag je een vakje naar keuze wegstrepen uit de bijbehorende kolom. – Superjoker: De Superjoker geeft je het recht om een vakje naar keuze weg te strepen van het gehele rooster. – 3 Jokers/Superjokers: Wanneer dit binnen 1 spin verschijnt, ontvang je een direct geldbedrag dat zal worden toegevoegd aan je totale win bedrag. – Duivel: Dit symbool kan ervoor zorgen dat een Slingo’s wordt geblokkeerd. – Coins: Er kunnen ook een aantal munten verschijnen. Ook deze geven je een geldbedrag dat word toegevoegd aan de prijzenpot. – Free spin: Hiervan kan je er maximaal 4 verzamelen gedurende de reguliere 11 spins. Dit symbool geeft je dus de mogelijkheid om nog een aantal spins uit te voeren aan het einde van het spel.

De symbolen

Conclusie

Slingo Riches brengt dus twee zeer geliefde spellen samen op een leuke manier. Het is een erg eenvoudig spel om te spelen en je hebt het dus snel onder de knie. Door de grote variatie in de inzet bedragen is het voor iedereen mogelijk om zo nu en dan eens een potje te spelen. Het is ook mogelijk om een gratis versie te spelen, waardoor je kennis kan maken met de werking van het spel!