Slingo Reel Riches Gokkast

Voor echt geld spelen is niet mogelijk Play For Real

Slingo Reel Riches Gokkast Features

 • Variantie 2/5
 • Slingo Videoslot Gokkast

Slingo Reel Riches Gokkast Information

 • Game Type: Slingo Original
 • Uitgebracht : 15 Mei, 2017
 • RTP : 95.93
 • Variantie : Laag
 • Winlijnen : 20
 • Maximale winst : 1.000x

Slingo Reel Riches Gokkast

Voor echt geld spelen is niet mogelijk

Slingo Reel Riches Review

Slingo Reel Riches is een totaal ander spel dan bijvoorbeeld Slingo Riches of vele andere varianten van Slingo. Dit komt voornamelijk omdat je niet gebruikt maakt van een bingo kaart van 5 bij 5 waarop je getallen moet wegstrepen. Hiervoor in de plaats gebruik je een gokkast met 5 draaiende schijven (reels) waar 3 symbolen uit komen. Het idee is dus totaal anders en het spel lijkt in eerste instantie wat lastiger te begrijpen.

Slingo Reel Riches gokkast review

Het Design

Zoals al werd benoemd wijkt het ontwerp van dit spel af van de meeste Slingo spellen. Het is dus een gokkast met 5 schijven (reels). Hierop verschijnen 3 symbolen wanneer je spint. Linksboven in het scherm vind je het bedrag dat je hebt gewonnen met een beurt. Aan de andere kant staat het bedrag dat jij nog over hebt op jouw account. Linksonder kan je jouw inzet per spin bepalen en rechtsonder vind je de ‘spin’ knop. Onderin het midden worden de winlijnen die je behaalt achtereenvolgens benoemd met het bijbehorende geldbedrag.

speel op mobiel of tablet

Hoe werkt Slingo Reel Riches?

Het is de bedoeling dat je per spin zoveel mogelijk winlijnen behaald. Er zijn in dit spel maar liefst 20 verschillende die je kunt vormen. Deze moeten wel beginnen bij de ‘reel’ aan de linkerkant van het spel. Deze winlijnen kun je creëren met de symbolen 10, J, Q, K, A, maar ook met de Fairy en Devil. Andere symbolen zoals de joker en wild kunnen je hierbij helpen en hogere winsten opleveren. Je hebt dus per inzet 1 spin waarmee je zoveel mogelijk winst moet pakken. Bij het verwerven van 3 bonus symbolen verkrijg je een bonusronde. De bonusronde houdt een keuze in tussen 3 verschillende combinaties van multipliers en spins. De combinaties zijn:

 • 16 Win Spins met 2x vermenigvuldiger
 • 8 Win Spins met 4x vermenigvuldiger
 • 4 Win Spins met 8x vermenigvuldiger

Naast het bedrag dat je inzet is dit het andere aspect waarop je zelf invloed uitoefent.

Hoe werkt Slingo Reel Riches?

Hoe speel ik Slingo Reel Riches?

Het is eigenlijk heel simpel. Allereerst kiest een bedrag dat je per spin wilt inzetten. Dit bedrag kan de volgende waarden aannemen: 0.20, 0.40, 1, 2, 5, 10, 25 en 5o euro. Houdt er rekening mee dat je over het algemeen meerdere rondes speelt bij dit spel. Vervolgens is het hopen op zoveel mogelijk winstgevende combinaties en de bonusronde. De jokers, superjokers en wilds kunnen bijvoorbeeld ook mee doen in de winlijnen en maken deze ook winstgevender. Krijg je het voor elkaar om de bonusronde vrij te spelen? Dan zal je nog een keuze uit de eerder genoemde mogelijkheden moeten maken. Hieronder worden de symbolen stuk voor stuk benoemd en toegelicht.

Hoe speel ik Slingo Reel Riches?

Symbolen

Zoals eerder werd gezegd zijn de ‘normale speelsymbolen’ de 10, J, Q, K, en A. Dit is ook de volgorde van laag naar hoog qua het bedrag wat het oplevert. De overige symbolen zullen hieronder kort worden toegelicht:  Wild (weergeven als een stapel muntgeld): Dit symbool kan elk ander symbool aannemen om daarmee winlijnen te completeren, behalve het bonus symbool. Daarnaast zal het de winst van elke winlijn waar het deel vanuit maakt vermenigvuldigen met:

 • Joker en Superjoker: Deze hebben de hoogste waarde in dit spel en kunnen bij de juiste combinatie zelfs een multiplier van 16oox aannemen.
 • Fairy (fee): Een combinatie hiervan levert ook een mooie vergoeding op.
 • Devil: Voor de duivel geld hetzelfde als hierboven bij de Fairy.
 • Bonus: 3 of meer bonus symbolen in 1 spin leveren je dus de bonusronde op. Hierbij mag je, zoals eerder uitgelegd, kiezen tussen drie combinaties van spins en multipliers om mooie bedragen te winnen.

Symbolen

Conclusie

Slingo Reel Riches is dus totaal anders dan de meeste Slingo spellen. Dit komt voornamelijk door het speelbord en bepaalde symbolen. Ook de werking van de bekende symbolen is niet altijd hetzelfde als in andere varianten. De bonusronde levert een unieke kans op mooie geldbedragen waardoor het spel erg interessant wordt. Ben je dus even toe aan iets totaal anders? Neem dan snel een kijkje en geniet van dit unieke spel!