Slingo Reel Extreme Gokkast

100% tot €100 Play For Real

Slingo Reel Extreme Gokkast Features

  • Variantie 3/5
  • Spins: 5
  • Extra Spins: Ongelimiteerd

Slingo Reel Extreme Gokkast Information

  • Game Type: Slingo Original
  • Uitgebracht : 15 Mei, 2017
  • RTP : 95%
  • Variantie : Gemiddeld
  • Winlijnen : 12
  • Maximale winst : €80.000

Slingo Reel Extreme Gokkast

100% tot €100

Slingo Reel Extreme Review

Slingo Reel Extreme is wederom een nieuwe variant in de Slingo reeks. Dit spel is vooral ontworpen voor mensen die enthousiast waren over Slingo Reel Riches, waarbij het spel ook bestond uit een ouderwetse slot met 5 reels. Het lijkt in eerste instantie misschien op een standaard gokkast, maar er zijn wel degelijk leuke spelelementen in verwerkt. Door extra spins en nog vettere bonusronde doet dit spel zijn naam eer aan. Eerder zagen we al dat Slingo Extreme een extreme versie was van Slingo Riches. Zo kun je dat ook zien bij Reel Extreme en Reel Riches. Hierover lees je alles in deze game review.

Slingo Reel Extreme

Het design

Het spel wordt gedomineerd door de rode kleur die overal in terugkomt. Verder bestaat het dus uit een slot met 5 zogenoemde ‘reels’ en 3 rijen, waarin de symbolen verschijnen. Boven elke rij staat een vakje met ‘bonus’ erin. Deze zal feller worden indien je een bonus symbool in de bijbehorende reel vrijspeelt. Linksboven in het scherm wordt jouw totale win bedrag bij elkaar opgeteld. Aan de andere kant staat een button voor enkele instellingen zoals het geluid. De ‘stake’ knop is te vinden aan de linkerzijde, waarmee je jouw inzet kan bepalen. Aan de rechterkant vind je de knop waarmee je de spins kan activeren. Onderin het scherm vind je van links naar rechts: jouw inzet, elke behaalde winlijn met bijbehorend bedrag en de balans van jouw account.

Het design

Hoe werkt Slingo Reel Extreme?

In tegenstelling tot Slingo Reel Riches krijg je bij dit spel 5 spins per inzet. Hierbij is het weer de bedoeling om zoveel mogelijk combinaties te vormen binnen deze 5 spins. Er zijn ook bij dit spel 20 winlijnen vanaf de meest linker reel die gevormd kunnen worden. Met de symbolen 10, J, Q, K, A, de Angel en de Devil kun je deze winlijnen onder andere maken. Andere symbolen kunnen helpen om deze lijnen te completeren of meer waard te maken. Binnen deze 5 spins wil je dus zoveel mogelijk winlijnen verkrijgen om zoveel mogelijk winst te maken. Daarnaast is het ook hier weer mogelijk om een bonusronden vrij te spelen. Bij Reel Riches moet je 3 bonus symbolen in 1 spin zien te bemachtigen. In Reel Extreme kan dit gedurende 5 spins. Ook zijn er aparte bonusronden bij het behalen van 4 of zelfs 5 bonus symbolen, en deze zijn nog veel extremer! De bonusronde zijn: – 3 symbolen: keuze uit 4 spins, multiplier 8x, 8 spins, multiplier 4x, 16 spins, multiplier 2x. – 4 symbolen: keuze uit 4 spins, multiplier 16x, 8 spins, multiplier 8x, 16 spins, multiplier 4x. – 5 symbolen: keuze uit 4 spins, multiplier 80x, 8 spins, multiplier 40x, 16 spins, multiplier 20x.

Hoe werkt Slingo Reel Extreme?

Hoe speel ik Slingo Reel Extreme?

Om te beginnen kies je andermaal je inzet die kan variëren tussen 0.20 en 100 pond per beurt. Vervolgens druk je op ‘spin’ en worden alle 5 de spins automatisch afgespeeld. Nu is het hopen op zoveel mogelijk winlijnen en bonus symbolen. Indien je binnen de 5 spins 3, 4 of zelfs 5 bonussymbolen weet te verkrijgen, moet je de keuze maken tussen de verschillende combinaties van spins en multiplier die onder het vorige kopje staan vermeld. De enige invloed die je dus zelf uitoefent is op de waarde van je inzet en eventueel de keuze qua bonusronde.

Kies jouw eigen bonus

Symbolen

Naast de 10, J, Q, K, A (ook de volgorde van waarde van laag naar hoog) zijn dit de andere symbolen: – Wild (weergeven als een stapel muntgeld): Dit symbool kan elk ander symbool aannemen om daarmee winlijnen te completeren, behalve het bonus symbool. Daarnaast zal het de winst van elke winlijn waar het deel vanuit maakt vermenigvuldigen met 2. – Joker en Superjoker: Deze hebben de hoogste waarde in dit spel en kunnen bij de juiste combinatie zelfs een multiplier van 16oox aannemen. – Angel: Een combinatie hiervan levert ook een mooie vergoeding op. – Devil: Voor de duivel geld hetzelfde als hierboven bij de Fairy. – Bonus: 3 of meer bonus symbolen in 5 spins leveren je dus een van de bonusronden op. Hierbij mag je kiezen tussen drie combinaties van spins en multipliers om mooie bedragen te winnen. De combinaties waaruit je mag kiezen zijn afhankelijk van het aantal verzamelde bonussymbolen.

Symbolen

Conclusie

Slingo Reel Extreme is dus een variant die erg veel weg heeft van Slingo Reel Riches. Het verschil zit vooral in de bonusronde waarmee nog veel mooiere bedragen zijn te winnen. Daarnaast krijg je per inzet 5 spins waarmee je deze kunt vrij spelen. Genoot je van Reel Riches en houd je van iets meer risico? Dan past dit spel uitstekend bij jou!