Slingo Rainbow Riches Gokkast

100% tot €100 Play For Real

Slingo Rainbow Riches Gokkast Features

Slingo Rainbow Riches Gokkast Information

  • Uitgebracht : 27 Augustus, 2018
  • RTP : 95.6%
  • Variantie : Gemiddeld
  • Winlijnen : 12
  • Max win : €200.000

Slingo Rainbow Riches Gokkast

100% tot €100

Slingo Rainbow Riches Review

Slingo Rainbow Riches is een variant op het ontzettend populaire Slingo spel. Slingo is een combinatie tussen Bingo en de geliefde Slots. Hierop zijn allerlei andere versies ontwikkeld en in deze review zal de Rainbow Riches variant aan het licht worden gebracht.

Slingo Rainbow Riches Review

Wat is Slingo Rainbow Riches?

Ook dit is dus een variant op het gewaardeerde Slingo. Het bingo element komt terug in de speelkaart van 5×5 vakjes. De Slots (gokkasten) komen terug door de willekeurige getallen die eruit komen rollen. De Rainbow Riches Slot is een hele bekende in de casino wereld. Normaal gesproken is dit dus een fruit automaat met 3 rijen en 5 kolommen, waarop je grote geldprijzen kunt winnen. Echter is het ook mogelijk om bepaalde bonus games te spelen bij het behalen van specifieke symbolen. Die bonusgames zijn als het ware toegevoegd aan deze Slingo game, waarmee het zich onderscheidt van andere Slingo varianten.

Hoe werkt Slingo Rainbow Riches?

Het spel is in eerste instantie opgebouwd zoals een normale Slingo game. Het speelveld bestaat uit 5×5 vakjes. Alle vakjes zijn gevuld met een getal. Dit werkt dus eigenlijk als een Bingo kaart. Onder alle 5 de kolommen zal door de slotmachine een getal worden getrokken. Dit getal moet je vervolgens vergelijken met de bovenstaande getallen in dezelfde kolom. Als zo’n getal overeenkomt kun je deze wegstrepen. De getallen kunnen variëren tussen 1 en 75. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk meerdere winlijnen kunt wegstrepen om in de prijzen te vallen. Er zijn 12 mogelijke winlijnen aangezien je zowel horizontaal, verticaal als diagonaal in de prijzen kunt vallen. Een speler krijgt slechts 10 beurten om zoveel mogelijke Slingo lijnen te verwezenlijken. Je zult minimaal 5 keer een Slingo lijn vol moeten krijgen om in de prijzen te vallen. Aan de hand van het aantal winlijnen dat je weet te volbrengen wordt jouw beloning bepaald. Hoe meer hoe beter dus. Als je onder de 5 uitkomt eindigt het spel, of je moet extra spins kopen.

Hoe werkt Slingo Rainbow Riches

De bonusrondes in Slingo Rainbow Riches

Vanaf 5 winlijnen (Slingo’s) kan je dus verschillende bonusrondes spelen afhankelijk van het aantal. Hoe hoger het aantal behaalde winlijnen hoe kansrijker deze ronde zal uitvallen. Deze bonusrondes komen uit de klassieke Slot van Rainbow Riches, vandaar dus de naamgeving aan deze Slingo variant. Onder het volgende kopje volgt een rijtje met de naam van het bonusspel en een korte beschrijving.

Toelichting bonusrondes

5 Slingo’s

Wishing Well Bonus. Bij dit bonusspel mag je een multiplier ‘vissen’. Dit vermenigvuldigd dus jouw inzet.

6 Slingo’s

Cash Crop Bonus. Hierbij moet je bepaalde munten kiezen uit een speelveld van 50 munten. Deze munten hebben eventueel een multiplier op de achterkant.

7 Slingo’s

Magic Toadstool Bonus. Bij dit bonusspel krijg je een speelveld met daarin 24 paddestoelen. Je krijgt 3 beurten om multipliers te kiezen die kunnen variëren van 1x tot 5x. Er zijn ook ‘fairies’ waarmee je extra beurten krijgt.

Magic Toadstool Bonus

8 Slingo’s

Magic Toadstool Red Bonus. Dit heeft dezelfde werking als het spel hierboven maar dan met meer keuze en grotere multipliers.

9 Slingo’s

Road to Riches Bonus. Dit is het klassieke Rainbow Riches bonusspel. Hierbij is er een pad uitgestippeld met toenemende multipliers. Het rad bepaald hoeveel stappen je vooruit mag zetten op dit bord. Dit gaat door tot het rad uitkomt op ‘collect’. Indien dit gebeurd win je het bedrag maal de multiplier waar je dan op staat.

10 Slingo’s

Road to Riches Red Bonus. Hetzelfde als hierboven, maar dan met hogere multipliers.

11/12 Slingo’s

Full House. Een ultiem bonusspel!

Conclusie

Hetgeen wat de Slingo Rainbow Riches variant zo leuk maakt zijn de verschillende bonusronden. Hierdoor is er sprake van de nodige variatie binnen het spel. Gezien de grote populariteit van de online gokkast Rainbow Riches, valt deze versie van Slingo erg in de smaak bij de meeste spelers.