Slingo Fortunes Gokkast

100% tot €100 Play For Real

Slingo Fortunes Gokkast Features

  • Variantie 3/5
  • Spins: 10
  • Extra Spins: Ongelimiteerd

Slingo Fortunes Gokkast Information

  • Game Type: Slingo Original
  • Uitgebracht : 16 Mei, 2018
  • RTP : 95%
  • Variantie : Gemiddeld
  • Winlijnen : 12
  • Maximale winst : €100.000

Slingo Fortunes Gokkast

100% tot €100

Slingo Fortunes Review

Slingo Fortunes is een nieuwe versie van de bekende combinatie tussen Bingo en Slots. Het spel komt je misschien zelfs wel heel bekend voor als je het voor het eerst speelt. Het heeft namelijk dezelfde werking als de ‘Deal or No Deal‘ variant. In dit spel wordt je meegenomen naar het verre oosten, en daardoor zullen ook enkele elementen uit de spelshow variant net even iets anders zijn. Echter is het idee en de werking van het spel dus identiek aan die van de bekende tv show. In deze review lees je alles over deze bijzondere game.

Slingo Fortunes Gokkast

Wat is Slingo Fortunes?

Slingo Fortunes is een van de vele varianten uit de Slingo reeks, waarbij Bingo en de populaire gokkasten worden gecombineerd. Het spel zorg voor sferen uit het verre oosten waardoor het unieke elementen kent, ondanks het feit dat het erg op de Deal or No Deal versie lijkt.

Wat is Slingo Fortunes?

Het design

Voor mensen die de tv show Deal or No Deal kennen of de Slingo variant ervan hebben gespeeld, zal dit spel niet veel bijzonderheden met zich mee brengen. Het spel kent dus ook een speelveld van 5×5 ‘envelopes’. Waar het bij Deal or No Deal koffertjes zijn, worden deze hier ‘lucky envelopes’ genoemd. In totaal zijn er 26 lucky envelopes. 25 hiervan vertegenwoordigen een getal in het speelveld tussen de 1 en 75, en de andere heb jij gekozen als jouw envelope. Om het speelveld heen staan 26 bedragen van laag (linksboven) naar hoog (rechtsonder). Onder elke kolom is een extra vakje aanwezig waarin de getallen en symbolen per spin te zien zijn. Helemaal aan de linkerkant vind je per slingo de bijbehorende multiplier in een tabel. Direct daaronder kan je bepalen hoeveel je per spel inzet. Helemaal rechts is een koker te zien met daarin de overgebleven spins en daaronder vind je de start game/spin knop.

Het design

Hoe werkt Slingo Fortunes?

In totaal heb je 10 spins waarbinnen je zoveel mogelijk rijen van 5 (Slingo’s) moet zien te behalen. Deze rijen kunnen je zowel horizontaal als verticaal vormen, maar ook diagonaal. Er zijn dus opnieuw 12 mogelijke winlijnen. Per spin verschijnen er dus 5 getallen en kolommen waarmee je enveloppen kan afvinken. Bij het wegstrepen van zo’n envelop verdwijnt ook het bedrag dat hierin zat van de zijkant van het speelveld. Het is gunstig om zoveel mogelijk hoge bedragen over te houden. Vanaf 4 behaalde Slingo’s krijg je een bedrag aangeboden die je kunt accepteren of weigeren. De andere optie is om een extra spin te kopen tegen een meestal niet zo gunstige prijs. Bij het weigeren van het bod zul je het bedrag winnen dat in de door jouw gekozen envelop zit. Hoe meer Slingo’s je behaald, hoe hoger jouw prijs zal uitvallen door middel van de bijbehorende multiplier.

Hoe werkt Slingo Fortunes?

Hoe speel ik Slingo Fortunes?

De eerste stap naar je overwinning is het bepalen van je inzet. Deze inzet moet minimaal 1 en maximaal 100 pond bedragen. Vervolgens krijg je hiervoor 10 spins terug, waarmee jij zoveel mogelijk Slingo’s wilt behalen. Je kiest voordat het spel start nog een lucky envelop en dan kan het spinnen beginnen. In principe voer je deze 10 spins achter elkaar uit, plus eventuele verkregen free spins in de tussentijd. Verder hoef je alleen iets te doen wanneer er een joker of superjoker verschijnt in een van de vakjes. Heb je uiteindelijk minimaal 4 Slingo’s behaald? Dan val je gegarandeerd in de prijzen. Je zult dan alleen nog moeten kiezen of je akkoord gaat met het bod of vertrouwen hebt in de door jezelf gekozen koffer. Je prijs heb je dus enigszins zelf in de hand. Denk goed na voordat je een beslissing maakt!

lucky envelop

De symbolen

Hieronder volgt een rijtje van de symbolen die kunnen verschijnen gedurende het spel. Wanneer je andere Slingo spellen hebt gespeeld zullen deze je bekend voor komen.

Joker: Hiermee mag je een vakje naar keuze wegstrepen uit de bovenstaande kolom.
Superjoker: Hiermee mag je een vakje naar keuze wegstrepen uit het gehele speelveld.
Free spin: Dit geeft je het recht op een extra spin aan het einde van het spel.
Devil: Hierdoor kan je gegarandeerd niks afvinken in de bijbehorende kolom.

Aanbieding van de bank

Conclusie

Deze variant neemt je dus mee naar een Oosterse wereld, maar heeft exact dezelfde werking als de Deal or No Deal versie. Het spel creëert wel een iets andere sfeer, wat mensen misschien kan aanspreken. Ondanks dat het niks nieuws brengt, kan het wel leuk zijn voor de afwisseling.