Slingo Extreme Gokkast

Voor echt geld spelen is niet mogelijk Play For Real

Slingo Extreme Gokkast Features

  • Makkelijk om mee te starten

Slingo Extreme Gokkast Information

  • Game Type: Slingo Original
  • Uitgebracht : 13 Juni, 2017
  • RTP : 95%
  • Variantie : Laag
  • Winlijnen : 12
  • Maximale winst : €20.000

Slingo Extreme Gokkast

Voor echt geld spelen is niet mogelijk

Slingo Extreme Review

Gezien de ongekende populariteit van Slingo, worden er vele nieuwe varianten ontwikkeld. Slingo Extreme is er hier 1 van, alhoewel het niet bijster veel veranderingen met zich mee brengt. In deze review zal blijken dat het spel nagenoeg op dezelfde manier gespeeld wordt als bijvoorbeeld Slingo Riches. Enkele kleine details zorgen voor deze toepasselijke naamgeving!

Slingo Extreme Gokkast

Wat is Slingo Extreme?

Slingo Extreme is dus een vervolg op het normale Slingo spel. Het is een solo game waarbij je mooie geldprijzen kunt bemachtigen. Slingo is, zoals de meeste onderhand zullen weten, een combinatie van Bingo en Videoslots. In dit spel kun je zelf bepalen wat jouw inzet is per ronde. Hieraan zitten uiteraard wel een minimum en maximum gebonden. In het vervolg wordt gedetailleerde ingegaan op de werking van deze game.

Wat is Slingo Extreme?

Hoe werkt Slingo Extreme?

De basis is zoals benoemd volledig hetzelfde als bij bijvoorbeeld Slingo Riches, de basisvorm van Slingo. Ook bij dit spel bestaat het speelveld uit een rooster van 5×5 vakjes. Deze vakjes zijn stuk voor stuk gevuld met een getal tussen de 1 en 75. Onderaan elke kolom is een extra vakje aanwezig. Hierin verschijnen per spin de getallen die je kunt wegstrepen. Het is ook mogelijk om andere symbolen hier te verkrijgen, maar daar gaan we later op in. Allereerst kies je het bedrag dat jij wilt inzetten. Vervolgens krijg je hiermee welgeteld 11 spins tot je beschikking. Het is de bedoeling dat je met die 11 spins zoveel mogelijk vakjes weet weg te strepen. Uiteindelijk kan je pas de prijzenpot vullen door de zogenoemde winlijnen te volbrengen. Dit zijn rijen van 5 afgevinkte vakjes die horizontaal, verticaal en diagonaal gevormd kunnen worden. Er zijn dus 12 mogelijke winlijnen. Aan de linkerkant wordt deze puntentelling vaak weergeven met de bijbehorende winsten erachter. Hoe meer winlijnen jij weet te completeren, hoe hoger jouw prijs zal uitvallen!

Hoe werkt Slingo Extreme?

De verschillen met de normale Slingo variant

Zoals eerder benoemd zijn er eigenlijk maar weinig verschillen met de klassieke versie van het spel. Ten eerste zit er een verschil in de maximale winst die behaald kan worden. Dit komt doordat de hoogste multiplier bij Slingo Extreme maar liefst 500x is. Dit is een fors stuk hoger dan de 200x bij Slingo Riches. Een ander verschil zit in het maximale aantal free spins dat je kunt vrijspelen. Bij Riches zijn dit er 4, terwijl je bij Extreme zelfs 8 extra free spins kunt bemachtigen. Het laatste verschil zit in de bedragen die je kunt winnen. Voor 4 of 5 winlijnen verandert niks. Hierbij zul je, afhankelijk van je inzet, evenveel terug krijgen bij beide spellen. Wanneer je minder dan 4 winlijnen haalt zal dit voordeliger uitpakken bij Slingo Riches. Je krijgt dan dus procentueel gezien meer terug dan bij Exreme. Daarentegen zijn de prijzen die je kunt winnen wel weer een stuk hoger als je het voor elkaar krijgt om meer dan 5 winlijnen te behalen!

1 rijtje met slingo

Symbolen en andere prijzen

Naast de getallen 1 t/m 75 zijn er ook een aantal andere symbolen die kunnen verschijnen tijdens een spin. Deze komen in principe overeen met de andere variant. Hieronder worden ze kort beschreven: – Joker/Wild: Hiermee mag je een vakje uit de bijbehorende kolom naar keuze wegstrepen. – Super Joker/Super Wild: Hiermee mag je een vakje naar keuze wegstrepen van de hele kaart. – Coin: Dit geeft je een instant geldprijs. – Free Spin: Dit geeft je recht op een extra beurt aan het einde van het spel. – 3 Jokers/3 Super Jokers: Ook dit geeft je recht om een directe geldprijs. – Devil: De duivel kan potentiële winlijnen blokkeren, dus pas op!

double slingo

Conclusie

Slingo Extreme is dus precies wat de naam al doet vermoeden: een lichtelijk extremere variant van het bekende spel. Door de hogere multipliers en het grotere aantal free spins wordt het spel dus net even wat uitgebreid. Om dit te compenseren vallen de prijzen die je pakt bij een laag aantal winlijnen ook lager uit. Houd je dus wel van een beetje extra risico en spanning? Dan is dit een goede match met jouw wensen.