Slingo Cascade Gokkast

100% tot €100 Play For Real

Slingo Cascade Gokkast Features

  • Variantie 3/5
  • Spins: 9
  • Extra Spins: Ongelimiteerd

Slingo Cascade Gokkast Information

  • Game Type: Slingo Original
  • Uitgebracht : 5 Augustus, 2019
  • RTP : 95%
  • Variantie : Gemiddeld
  • Winlijnen : 12
  • Maximale winst : €250.000

Slingo Cascade Gokkast

100% tot €100

Slingo Cascade Review

Slingo Cascade weet jou ondanks de vele varianten toch mee te nemen in een compleet andere wereld. Het spel speelt zich af in de sferen van een piratenschip en heeft een unieke werking. Het spel heeft extra veel snelheid waardoor het nog leuker is om te spelen. Met een inzet van 25 pond kan jij al een jackpot winnen ter waarde van wel 125.000 pond! In deze review worden alle nieuwe en unieke aspecten van het spel behandeld en toegelicht.

Slingo Cascade Gokkast

Wat is Slingo Cascade?

Ook dit is dus weer een nieuwe versie van de populaire combinatie tussen het ouderwetse Bingo en gokkasten. Veel Slingo spellen  hebben in de basis veel van elkaar weg, op enkele uitzonderingen na zoals de ‘reel’ varianten. Slingo Cascade kan zonder enige twijfel zo’n uitzondering worden genoemd. Meer winlijnen, unieke Slingo’s en veel meer snelheid zorgen voor een geweldig spel. Als je van Slingo houdt raden wij jou dan ook zeker aan om dit spel eens uit te proberen!

Speel op mobiel of tablet

 

Het design

Het spel heeft qua uiterlijk wel veel weg van overige Slingo spellen. Het speelveld bestaat uit 5×5 ’tonnen’, die genummerd zijn met getallen tussen de 1 en 75. Onder elke kolom is een extra vakje aanwezig waarin de getallen en symbolen verschijnen bij elke spin. Rechts hiervan is een koker te zien met de overige spins. Daarnaast is de start game en spin button te vinden. Aan de linkerkant is een paytable te vinden die enigszins afwijkt van de gebruikelijke. Hieronder kan je het bedrag bepalen dat je inzet per potje.

Het design

Hoe werkt Slingo Cascade?

In tegenstelling tot andere spellen, moet je het hier met 9 spins doen. Vervolgens ga je proberen om zoveel mogelijk winlijnen (Slingo’s) te behalen. Dit kan zoals gewoonlijk door horizontaal, verticaal of diagonaal 5 op een rij te krijgen. Er zijn eigenlijk 2 belangrijke veranderingen in de werking. Wanneer je een getal spint dat overeenkomt met een getal uit de bijbehorende kolom, zal dit getal worden afgevinkt. Vervolgens spint dit vakje nog een keer door, totdat het niet meer overeenkomt met een van de getallen. Veel grotere kans op een Slingo dus! Heb je eenmaal zo’n winlijn gecompleteerd? dan verdwijnt deze en komen er 5 nieuwe getallen voor in de plaats! Hierdoor is het dus mogelijk om veel meer Slingo’s te behalen dan de gebruikelijke 12. Vandaar dat de paytable ook tot maar liefst 20+ Slingo’s (jackpot) loopt! Aan het eind van de 9 spins, plus eventuele free spins, is het spel afgelopen en zal jouw prijs worden bepaald aan de hand van de paytable en behaalde Slingo’s.

Hoe werkt Slingo Cascade?

Hoe speel ik Slingo Cascade?

Ook bij Slingo Cascade bepaal je eerst het bedrag dat je inzet. Dit bedrag kan meerdere waarden aannemen tussen 0.20 en 25 pond. Je kan het dus ook echt voor de lol spelen zonder grote verliezen op te lopen. Vervolgens begint het spel en probeer je binnen 9+ spins zoveel mogelijk Slingo’s te behalen. Kijkend naar de paytable blijkt dat je bij 5 winlijnen quitte speelt en je inzet terug verdiend. Je zal dus minimaal 6 Slingo’s moeten behalen om winst te maken. Ook in deze variant zijn er enkele symbolen, waarvan je sommige zal herkennen uit andere spellen. Deze worden hieronder apart even toegelicht. Aan het eind van het spel kan je zoals gebruikelijk een aantal keer een extra spin kopen. Het bedrag dat je hiervoor moet neerleggen is afhankelijk van de kans op eventuele grotere prijzen.

Hoe speel ik Slingo Cascade?

Symbolen

Hieronder volgt een rijtje met alle symbolen en een korte toelichting. Als je andere Slingo varianten hebt gespeeld zullen sommige je bekend voorkomen:

Free spin: Deze wordt bewaard zodat je na de 9 spins nog een extra spin hebt. Dit kunnen er ook meerdere zijn.
Devil: Hiermee kan je gegarandeerd niks afvinken in de bijbehorende kolom.
Fee: Deze gebruikt haar magie om een aantal vakjes (meestal 2 of 3) weg te strepen. Vaak zijn dit vakjes die ervoor zorgen dat je een Slingo behaald.

Free Spin

Conclusie

Slingo Cascade kan worden gezien als een snellere versie van bijvoorbeeld Slingo Riches. Het is als speler erg aantrekkelijk dat je makkelijker winlijnen completeert en er meer kan behalen. Zeker als je andere Slingo varianten veel hebt gespeeld, lijkt me dit een uitstekend vervolg!