Slingo Britain’s Got Talent

100% tot €100 Play For Real

Slingo Britain’s Got Talent Features

  • 4 Gratis Spins - Joker Bonus

Slingo Britain’s Got Talent Information

  • Game Type: Slingo Original
  • Uitgebracht : 7 Mei, 2018
  • RTP : 95%
  • Variantie : Laag
  • Winlijnen : 12
  • Maximale winst : €20.000

Slingo Britain’s Got Talent

100% tot €100

Slingo Britain’s Got Talent Review

Slingo Britain’s Got Talent is een van de vele Slingo varianten die gebaseerd is op een bekend tv programma. Deze talentenjacht ken je misschien ook van de Nederlandse versie. Slingo heeft dit nu gekoppeld aan haar unieke spel. In deze review zal blijken of dit spel, dat in 2016 werd werd gereleased, een verfrissend tintje heeft ten opzichte van andere Slingo varianten gebaseerd op tv shows.

Slingo Britains Got Talent Gokkast

Het Design

Wanneer je al eerder Slingo spellen hebt gespeeld, zal het ontwerp van dit spel je redelijk bekend voorkomen. Het spel bestaat uit een rooster van 5×5 vakjes en is in het midden van je scherm weergeven. Links hiervan vind je de paytable waarin alle mogelijke prijzen staan. Per hoeveelheid Slingo’s staat aangegeven wat de bijbehorende prijs is. Direct daaronder kun je het bedrag bepalen dat jij inzet per spel. Onder het rooster staat nog een rij met 5 vakjes. Hierin zullen de getallen en symbolen verschijnen die je spint. Aan de rechterkant vind je bovenin het totale bedrag dat jij wint. Direct daaronder worden je free spins bewaard. Vervolgens vind je daaronder de bingo bol met de ‘spin/start game’ knop.

Het Design

Hoe werkt Slingo Britain’s Got Talent?

Het spel is dus een hybride vorm van bingo en slots, zoals de meeste zullen weten. Het speelveld bestaat dan ook uit een bingo kaart van 5×5 vakjes die gevuld zijn met getallen die kunnen variëren van 1 tot en met 75. Onderaan elke kolom staat een extra hokje waarin de getallen en symbolen verschijnen per spin. Als zo’n getal overeenkomt met 1 van de getallen uit de bovenstaande kolom, kan je dit getal afvinken. Bij sommige symbolen kan je ook iets wegstrepen. een gedetailleerde toelichting per symbool volgt later. Per inzet krijg je 11 spins waarin je zoveel mogelijk complete rijen van 5 moet zien te maken. Dit kan horizontaal, verticaal en diagonaal waardoor er in totaal 12 winlijnen zijn. Hoe meer Slingo’s je weet te maken, hoe hoger de prijs zal uitvallen. Met 4 Slingo’s speel je quitte dus bij het completeren van 5 of meer zal je winst maken. De hoogst haalbare prijs wordt Full House genoemd, wat staat voor 11 of 12 winlijnen.

Hoe werkt Slingo Britains Got Talent?

Hoe speel ik Slingo Britain’s Got Talent?

Bepaal eerst het bedrag waarmee je wilt gaan spelen. Dit bedrag is minimaal 0.50 euro en maximaal 100 euro. Het is dus op elk niveau mogelijk. Hiervoor ontvang je dus 11 spins en de bedragen die je kunt winnen zullen afhankelijk van jouw inzet worden bepaald. Hierna is het een kwestie van het draaien van alle spins. De enige invloed die jij tussendoor hebt op de einduitslag is het plaatsen van de joker of superjoker. Hierbij krijg je een keuze voor het vakje dat jij wilt wegstrepen. Het bedrag dat jij wint zal volgen aan het eind van deze 11 spins plus eventuele free spins die je tijdens het spel hebt verworven.

joker bonus

De symbolen

Hierbij de beloofde toelichting per symbool, zodat je precies weet wat je kan verwachten en moet doen: – Joker: dit geeft jou de kans om 1 van de vakjes uit de bijbehorende kolom af te vinken. – Superjoker: dit geeft jou de kans om 1 van de vakjes uit het gehele speelveld af te vinken. – 3 jokers/superjokers: wanneer dit tijdens 1 spin verschijnt, krijg je een directe geldprijs toegevoegd aan je win bedrag. – Coins: hiermee ontvang je een directe geldprijs. – Devil: hierdoor kan je gegarandeerd niks afvinken. – Free spin: dit geeft je recht op 1 extra spin aan het einde van het spel. Deze worden aan de rechterkant opgespaard tot een maximaal aantal van 4.

De symbolen

Conclusie

Slingo Britain’s Got Talent is dus vrijwel identiek aan het klassieke Slingo spel. Hierdoor heeft het alleen een andere achtergrond en intro. De werking van het spel is dus precies hetzelfde als Slingo Riches. Dit zorgt ervoor dat het niet vernieuwend is, wat de populariteit van deze variant tegenwerkt. De symbolen komen, zoals je hierboven kunt zien, ook precies overeen en de bedragen die je kunt inzetten en winnen ook.