Pigasus Slingo Originals

100% tot €100 Play For Real

Pigasus Slingo Originals Features

 • Win tot wel €25.000

Pigasus Slingo Originals Information

 • Game Type: Slingo Original
 • Uitgebracht : 15 Mei, 2017
 • RTP : 94.9%
 • Variance : Gemiddeld
 • Winlijnen : 20
 • Maximale winst : €25,000

Pigasus Slingo Originals

100% tot €100

Pigasus Slingo Review

Pigasus is een innovatieve online gokkast van Slingo Originals. Het bestaat uit een slot met 5 rollen, waarop bij elke spin 3 symbolen zullen verschijnen. Door mogelijke winlijnen te completeren en leuke bonusronden kan je ontzettend mooie prijzen winnen! Lees in deze game review over alle details van dit spel.

speel je favorieten gokkasten op mobiel en tablet

RTP en Variantie

RTP staat voor return to player, en is in dit geval 94.90%. Dit betekent dus dat het spel van alle inzetten weer 94,90% uitkeert aan degene die het spelen. Dit is een redelijk gemiddeld percentage als je het vergelijkt met soortgelijke spellen. De volatility, ofwel variantie, is 3/5 en scoort daarmee zeer gemiddeld. De volatiliteit zegt iets over de frequentie en de hoeveelheid van de bedragen die worden gewonnen. Daarnaast gebruikt deze gokkast een Random Nummer Generator om de uitkomst te bepalen.

Het Design

Op de achtergrond zie je licht bewegende bomen met oranje bladeren. Verder bestaat de achtergrond van de slot zelf uit een groen vlak met kleine bloemetjes, en heeft hiermee een vrolijke uitstraling. Links onderin het scherm bepaal jij de inzet per potje. Aan de rechterzijde zie je aan de bovenkant de balans staan en aan de onderkant vind je de spin knop.

Hoe werkt Pigasus?

Het is ook bij deze slot de bedoeling om zoveel mogelijk winlijnen te voltooien, en hiermee prijzen te winnen. Grote prijzen worden echter gewonnen indien je de bonusronde weet te bereiken. De bonusronde bereik je door een bonussymbool op zowel de 1e, 3e, als 5e rol te krijgen binnen 1 spin. De wild symbolen kunnen de speler helpen bij het behalen van deze winlijnen. Deze wild kan overigens in twee vormen voorkomen tijdens het spel. In beide gevallen zul je er profijt van hebben!

Pigasus re-spin feature

Hoe speel je Pigasus?

Begin met het kiezen van een inzet die bij jou past. Gelukkig kan deze erg variëren waardoor het voor iedere speler geschikt is. De inzet bedragen kunnen de volgende waarden aannemen: 0,20, 0,40, 1, 2, 5, 10, 25, en 50 euro. Vervolgens druk je iedere ronde op spin en is het hopen op mooie combinaties. Een vorm van de wild is het kiezen uit drie multipliers die je niet ziet. Degene die je kiest zal worden toegepast. Verder is je inbreng tussendoor vrij gering, en hoop je natuurlijk op het bereiken van de bonusronde.

Hoe speel je Pigasus?

De prijzen

De prijzen die je pakt zijn afhankelijk van de winlijn, het aantal winlijnen, de symbolen waarmee je winlijn behaalt, en een eventueel verdiende multiplier. De echte prijzen worden natuurlijk verdiend bij het bereiken van de bonusronde.

De prijzen

De symbolen

De symbolen bestaan uit de 10, J, Q, K, en A, zoals bij een kaartspel. Verder zijn er nog 4 ‘normale’ symbolen die elk een ander beest en kleur hebben. Deze kunnen de kleur paars, rood, bruin (houtachtig), en blauw aannemen. Verder zijn er nog een aantal speciale symbolen, die hieronder kort worden toegelicht:

 • Wild (blauwe vogel): Dit is een Wild met een normale functie. Deze kan namelijk ieder symbool vervangen, behalve het free spin (bonus) symbool uiteraard.
 • Wild (oranje vogel): Deze Wild geeft jou de keuze uit drie opties. Deze drie opties vertegenwoordigen elk 1 van de volgende multipliers: x2, x3, en x10, maar jij ziet natuurlijk welke mulitplier bij welk kistje hoort. De gekozen mulitplier wordt toegepast op elke behaalde winlijn die ronde.
 • Free Spin (bonus): Deze kan voorkomen in blauwe en rode kleur. Hieronder lees je gedetailleerder over de werking van de bonusronde.

de bonusronde

De bonusronde behaal je dus door op de 1e, 3e, en 5e rol een bonussymbool te spinnen. Wanneer je al 2 bonussymbolen hebt, kun je een extra spin kopen voor de 3e rol. Hoe de bonusronde precies uitpakt hangt af van de kleur en de combinatie van de bonussymbolen. Hieronder wordt dat los van elkaar besproken:

 • 3 rode Free Spins bonussen: Je start met 4 levens en multipliers tot en met x10.
 • 3 blauwe Free spins bonussen: Je start met 3 levens en multipliers tot en met x5.
 • Combinatie van rood en blauw: Je start met 2 levens en multipliers tot en met x3.

Pas op voor de grote, slechte wolf die kan verschijnen op je scherm en levens kan afnemen!

de bonusronde

Conclusie

Wanneer je gek bent op Slots kan je zeker eens een kijkje nemen in de wereld van Pigasus. De RTP en volatiliteit scoren erg gemiddeld, en door de bonusronde zijn er zeker grote prijzen te verdienen!