Love Island Slingo Gokkast

100% tot €100 Play For Real

Love Island Slingo Gokkast Features

  • Variantie 3/5
  • Spins: 11
  • Extra Spins: 5

Love Island Slingo Gokkast Information

  • Uitgebracht : 15 Mei, 2017
  • RTP : 95%
  • Variantie : Gemiddeld
  • Winlijnen : 12
  • Maximale winst : €250,000

Een redelijk nieuwe versie van het populaire spel Slingo is de Love Island variant: Love Island Slingo. Love Island is een tv show die het erg goed doet onder de jongeren en tegenwoordig ook een Nederlandse versie heeft. Om die reden is het nu gekoppeld aan deze combinatie van Bingo en Slots. Het idee erachter is dat met name de sfeer rondom het spel overeenkomt met de tv show. Aangezien de tv show zich afspeelt op een eiland is er bij dit spel gekozen voor een zonnige, zanderige achtergrond.

Wat is Love Island Slingo?

Het is de gebaseerd om een reality tv show, ondanks dat het er verder niet erg veel mee te maken heeft. Het spel gaat eigenlijk in zijn werk zoals iedereen Slingo kent. Ook hierbij komen dus zowel Bingo elementen als Slotmachine elementen terug in het spel. Daarnaast zijn er enkele kleine veranderingen ten opzichte van het klassieke Slingo. De vraag is of deze aanpassingen voldoende zijn om het spel een echte hype te maken.

Hoe werkt Love Island Slingo?

Love Island Slingo heeft als basis eigenlijk niks dat verschilt met de klassieke variant van het spel. Het spelbord bestaat uit 5×5 vakjes die gevuld zijn met getallen tussen de 1 en 75. Onderaan elke kolom staat een extra vakje. Wanneer je op ‘spin’ drukt zal in elk van deze vakjes een getal verschijnen. Als dit getal overeenkomt met een getal uit de bijbehorende kolom, kun je dit getal afvinken. Op die manier is het de bedoeling om zoveel mogelijk rijen van 5 compleet te krijgen. Dit kan horizontaal en verticaal, maar ook diagonaal. Er zijn dus ook bij dit spel maximaal 12 van de zogenoemde winlijnen. Je hebt welgeteld 11 spins aan het begin van het spel. Hoe meer rijen van 5 je weet te completeren, hoe hoger jouw prijs zal uitvallen. Meer dan 10 lijnen wordt ook hier Full House genoemd, en geeft je dus recht op de grootste prijs! Speler krijgen hierbij de mogelijkheid om extra spins te kopen wanneer je niet tevreden bent met het resultaat. Dit kan tot een maximum van maar liefst 6 extra spins.

Het Design

Aan de rechterkant van het speelveld vind je onder andere het bedrag dat je wint. Daaronder staan je free spins, die je kunt vrijspelen. Hiervan zijn er maximaal 6 toegestaan. Hieronder volgt de Bingo bol met de ‘spin’ knop eronder. Aan de andere kant worden de mogelijke prijzen weergeven.

De symbolen

Het hierboven beschreven spel is eigenlijk precies hetzelfde als het klassieke Slingo spel. Het enige wat niet overeenkomt is de zanderige, zonnige achtergrond van de game. Verder zijn er slechts kleine aanpassingen ten opzichte van de normale versie. Ten eerste is worden de vakjes ‘afgevinkt’ met hartjes, gezien de titel van het spel. Er zijn uiteraard ook symbolen die geen enkel getal representeren tussen de 1-75. Deze worden weergeven met haaien. Deze haaien kunnen er dus voor zorgen dat mogelijke lijnen worden geblokt en niet meer behaald kunnen worden. Daarnaast heb je ook een symbool van een beach bal, waarbij de term ‘wild’ staat. Als deze onder een bepaalde kolom verschijnt, betekent dit dat een random vakje uit diezelfde kolom kan worden afgevinkt. Eenzelfde symbool, maar dan met de tekst ‘superwild’ erbij, zorgt ervoor dat je zelfs de keuze hebt uit alle vakjes in het speelveld. Het symbool van de free spin spreekt daarentegen voor zich.

Conclusie

De Love Island variant is een vrolijke, zonnige variant van Slingo. Het is gebaseerd op een populaire reality tv show van dit moment met dezelfde naam. Deze Slingo variant verschilt echter niet heel veel met het klassieke Slingo spel. Het verschil zit voornamelijk in de achtergrond, sfeer en enkele symbolen. De rest is vrijwel identiek.