Deal or No Deal Slingo Gokkast

100% tot €100 Play For Real

Deal or No Deal Slingo Gokkast Features

  • Win tot wel €100.000

Deal or No Deal Slingo Gokkast Information

  • Game Type: Slingo Original
  • Uitgebracht : 15 Mei, 2017
  • RTP : 95%
  • Variantie : Laag tot Gemiddeld
  • Winlijnen : 12
  • Maximale winst : €100.000

Deal or No Deal Slingo Gokkast

100% tot €100

Deal or No Deal Slingo Review

Iedereen werd verrast toen het Deal or No Deal Slingo spel uitkwam. Het is een variant die gebaseerd is op een spelshow, zoals we dat vaker zien bij tv programma’s. Het spel is dus een combinatie van Bingo en Slots maar heeft zeer unieke elementen in het spel zitten. Het spel was in 2016 voor het eerst te bewonderen en doet het nog altijd goed onder de online casino spelers.

Deal or no Deal Slingo Review

Het Design

Het design is vrij bijzonder door de elementen uit het tv programma die erin zijn verwerkt. Het speelbord bestaat uit 5 rijen en 5 kolommen, zoals we dat kennen van veel Slingo spel versies. Echter zijn het nu koffertjes met een getal tussen de 1 en 75 erop. Aan de zijkanten zijn 26 bedragen te zien van laag (linkerkant) naar hoog (rechterkant). In elke koffer op het speelveld zit zo’n bedrag. In jouw eigen koffer, die je aan het begin van het spel mag kiezen, zit het overgebleven bedrag. Links naast de bedragen staat de paytable met daarin de multiplier die bij elke hoeveelheid Slingo’s hoort. Rechts naast de bedragen is een koker te zien met daarin het aantal spins dat je nog over hebt. Linksonder in het scherm kan je jouw inzet per potje bepalen en aan de andere kant vind je de startgame/spin knop terug.

Het Design

Hoe werkt Deal or No Deal Slingo?

Onder elke kolom zit een extra vakje waarin per spin een getal of symbool verschijnt. Per potje heb je in principe 10 spins waarmee je zoveel mogelijk Slingo’s moet halen. Dit behaal je door 5 koffertjes op een rij weg te strepen. Dit kan horizontaal, verticaal en diagonaal en er zijn dus wederom 12 mogelijke winlijnen, oftewel Slingo’s. In elk koffertje die je opent zit dus een bedrag dat hierna zal verdwijnen. Net als bij het tv programma is het dus gunstig om de hoge getallen in het spel te hebben. Om in de prijzen te vallen moet je minstens 4 Slingo’s behalen. Dan zal je namelijk ‘gebeld’ worden met een bod. Je kunt dit accepteren of door gokken op een beter eindresultaat. Ben jij ervan overtuigd dat jij de jackpot in je eigen koffertje hebt? Dan accepteer je het bod niet en krijg je het bedrag dat in het door jou gekozen koffertje zit of je betaalt voor een extra spin. De multiplier van je gewonnen bedrag zal steeds hoger worden bij meer Slingo’s. Zo leveren 5 Slingo’s x2 op, 10 Slingo’s x7 en Full House (11 of 12) x20!

Een bod van de bank

Hoe speel ik Deal or No Deal Slingo?

Ook bij dit spel kies je eerst een inzet waarmee je het spel gaat spelen. Hiervoor kan je kiezen uit 1, 2, 3, 4, 5, 10, 20, 40, 60 en 100 pond. Vervolgens gebruik je alle spins. Als er Jokers of Superjokers verschijnen heb jij zelf invloed op het koffertje dat wordt afgevinkt. Free spins geven je uiteraard een extra spin aan het einde van het spel. Uiteindelijk moet je dus minstens 4 Slingo’s hebben om in de prijzen te vallen en een bod te krijgen. Dit aanbod kan erg variëren aangezien het wordt gebaseerd op de overgebleven getallen. Als je het bod niet accepteert zul je het bedrag in je eigen koffer winnen. Een andere mogelijkheid is om een extra spin te kopen voor een passend bedrag. Hierdoor kan je de multiplier verhogen en houd je eventueel minder bedragen over waardoor het bod hoger of lager kan uitvallen. Neem je beslissing dus weloverwogen!

Hoe speel ik Deal or No Deal Slingo?

De symbolen

Naast de getallen tussen 1 en 75 zijn er nog een aantal symbolen die meedoen. Deze volgen hieronder: – Joker: Hierdoor mag je een koffertje naar keuze uit de bijbehorende kolom openen. – Superjoker: Hierdoor mag je een koffertje naar keuze uit het hele speelveld openen. – Devil: Hierdoor kan je gegarandeerd niks afvinken en kan je Slingo verstoren. – Free spin: Hiermee krijg je een extra spin na de oorspronkelijke 10.

Symbolen

Conclusie

Het spel is een erg creatieve toepassing van het bekende tv programma op Slingo. Het krijgen van een bod zorgt voor een extra lastig spel spelelement. De keuze die je hier moet maken kan erg lastig zijn! Verder wordt gewoon gebruik gemaakt van het bekende spelrooster, winlijnen en symbolen waardoor het toch herkenbaar is. Deze originele variant is dan ook zeker iets voor jou wanneer je de tv show vroeger al met plezier keek.