Web Analytics

Starburst slingo versie aangekondigd

Gaming Realms plc heeft een meerjarige licentieovereenkomst getekend met NetEnt.

Volgens de deal heeft Gaming Realms het recht om een ​​licentie te kopen voor NetEnt’s populairste gokkast aller tijden, Starburst, om een ​​epische nieuwe game te creëren die de populaire Slingo-rastermonteur combineert met alle klassieke kenmerken van de fenomenale gokkast. De nieuwe game, Slingo Starburst, zal wereldwijd beschikbaar zijn en zal in 2021 worden gedistribueerd naar de online Real Money Gaming-markt.

“We zijn heel blij dat we de licentierechten hebben verkregen voor het merk Starburst, een legendarische gokkast die al jaren de game-industrie domineert. We zijn ervan overtuigd dat fans van Slingo en Starburst zullen genieten van onze nieuwe samenwerking, die de beste eigenschappen van beide merken zal samenbrengen ”, aldus Mark Segal, Chief Financial Officer van Gaming Realms.

“Het vergroten van het bereik van ons portfolio en het opbouwen van naamsbekendheid in nieuwe markten is een essentieel onderdeel van onze strategie. Gaming Realms heeft een buitengewoon bereik onder Slingo-fans, vooral in de VS. We zijn er zeker van dat geweldige games zullen voortkomen uit de combinatie van Gaming Realms-expertise, de Slingo-grid-mechanic en onze vermaarde IP ”, aldus Andy Whitworth, Chief Commercial Officer van NetEnt.

Leave a Comment